Linda Jacobsen | Act
42
page,page-id-42,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Showreel

CV en headshot ontvangen?

Go for it!

Clips

Music video, fun manager pretending to be FBI-agent

Panicing Russian mob

Seductive woman with a plan to escape

Perceiving, scared and slightly delusional woman

Stunt & fightreel

Theater

Over

In 2008 begon ze bij een theatergroep en in verschillende studenten producties te spelen, maar volgens haar moeder begon het al op veel jongere leeftijd: “Ze maakte mensen moeiteloos aan het lachen, ongeacht haar eigen stemming.” Ondertussen werkt ze bij Close Act Theatre, waarmee ze naar allerlei uitstekken van de wereld reist om pleinen vol mensen van magie te voorzien. In deze shows vliegt ze, op zo’n 25 meter hoogte, over het publiek als bijvoorbeeld orakel of koningin. Daarnaast werkt ze als actrice bij Hel Shooter B.V. en Prison Escape. Hier is ze onder andere infiltrant, special forces teamleider, bewaakster. Momenteel is ze in het schrijfproces van haar eerste short film “Scar of Silence”.

 

 

Hoe fantastisch ze theater ook vindt, haar ambities liggen in de film. Naast acteren, houdt ze zich bezig met produceren en regisseren. “Ik vind het heerlijk om me inhoudelijk te verdiepen en alles tot in de details uit te werken, terwijl ik ten alle tijde de relatie tot het grote plaatje in mijn hoofd houdt.” Ook mag ze graag organisatorisch de regelneef uithangen in de pre-productie. Zo maakte ze samen met Knib Media ‘Tutti Tutti Wagner’ en ‘Dandruuuf in the Wind’.

buch11