Linda Jacobsen | Muziek
106
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-106,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Inevitably • Linda Jacobsen

Haar muzikaal verhaal

Muzikaal heeft ze al heel wat avonturen beleeft. Zo heeft ze in 2012 met Bigband op het North Sea Jazz Festival gestaan en studeerde ze vier maanden in Minnesota op het McNally Smith College of Music, als uitwisseling van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem, waar ze in 2013 van afstudeerde.

 

Met elf muzikanten uit Europa en Amerika maakte ze de compilatie cd Satellite Symphony Vol.1 die wereldwijd meer dan 5.000 keer werd gedistribueerd. Om de dramatiek van haar nummer op de cd te versterken, zocht ze de samenwerking op met filmcomponiste Anne-Kathrin Dern.


Samen met Close Act reist ze naar alle uitstekken van de wereld, zoals Colombia, Mexico, maar ook dichter bij huis in Europa, om pleinen vol van magie te voorzien.

 

In haar eigen muziek is ze altijd op zoek naar de puurste vertaling van de inspiratie. “Heart into art”. Vaak resulteert dat in krachtige nummers, die tegelijkertijd breekbaar klinken. Beïnvloed door veel stijlen waaronder Pop, Jazz en Licht Klassiek, is haar muziek divers. Deze diversiteit gecombineerd met haar soulvolle stem en ongetemde energie op het podium, makem haar optredens krachtig, verassend en raak. 

Zangeres of songwriter nodig voor jouw project?

[pwebcontact id=7]