Muziek
9073
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9073,elision-core-1.0.9,translatepress-nl_NL,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MUZIEK

Heart into art. In haar eigen muziek is ze altijd op zoek naar de puurste vertaling van de inspiratie. Vaak resulteert dat in krachtige nummers, die tegelijkertijd breekbaar klinken. Beïnvloed door veel stijlen waaronder Pop, Jazz en Licht Klassiek, is haar muziek divers. Deze diversiteit gecombineerd met haar soulvolle stem en ongetemde energie op het podium, maken haar optredens krachtig, verassend en raak.

In 2012 swingde ze op het North Sea Jazz Festival met Bigband, studeerde ze vier maanden in Minnesota op het McNally Smith College of Music en in 2013 studeerde ze af van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem als eigenzinnige Jazz & Pop zangeres. Sinds 2014 reist ze met Close Act naar alle uitstekken van de wereld om pleinen te overspoelen met magie.

Met elf muzikanten uit Europa en Amerika maakte ze de compilatie cd Satellite Symphony Vol.1 die wereldwijd meer dan 5.000 keer werd gedistribueerd. Om de dramatiek van haar nummer op de cd te versterken, werkte ze samen met Award winning filmcomponiste Anne-Kathrin Dern.